Back to school
DATUM: 2012-08-21 | TID: 15:10:17 | KATEGORI: Everyday

Jag hade en fantastisk bra dag igår! Började ettan igen på gymnasiet, andra gången gillt? Haha. Den här gången Samhäll. Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle va en av de som skulle gå samhäll, aldrig i världen. Så man förändrar sig ju verkligen hela tiden.

Igår vaknade jag tre mitt i natten, kunde inte somna om var så otroligt spänd på dagen, så låg bara vaken i sängen tills klockan blev ca 6, fixade mig inför skolan, gick hela skoldagen, slutade ca halv 2 och tog bussen tillbaks till Töcksfors. Följde med Malin till shoppingcentret i några timmar, kom hem och *trumvirvel* var inte utsliten efter dagen! STORT FRAMSTEG! Blev själv helt chockad.

I alla fall så kommer jag gå på skolan måndag och torsdagar till att börja med, för att börja lite smått, har ju inte varit på skolan sen oktober förra året. Men nu känner jag på mig att det här kommer bli ett bra år. :-)


Makeover
DATUM: 2012-08-16 | TID: 17:20:58 | KATEGORI: Everyday

Äntligen så är mitt rum färdigt! Är så nöjd. Pga den hemska ångesten jag har så var vi tvugna att fixa på mitt rum, den här gången körde jag på en mörkare färg på väggarna, hade ljus förut så kul med förändring! Lite nya inredningssaker, möbler osv och för inte så länge sen så fick jag en ny madrass till sängen. Äntligen trivs jag på mitt rum igen. :-) 
 
Här har Dennis sin plats också, men var tvungen att sätta honom en annan plats, för att han pratade för mycket, hej huvudvärk..

Mobilblogg: Hair
DATUM: 2012-08-06 | TID: 19:44:18 | KATEGORI: Everyday

Var hos frisören idag för att ta ut de lila och blå extensions jag satte in i slutet av maj, ååh kommer verkligen sakna de.. Men färgade även håret mörkare, tyvärr så gör bilderna ingen rättvisa. Det är i alla fall inte svart! Utan mer mörkbrun. Ovant men kul med något nytt! :-)

So whatchu guys think?


I wake up and adore you more every day
DATUM: 2012-08-04 | TID: 20:09:03 | KATEGORI: Everyday

My little baby boiii:-)) 


Something new
DATUM: 2012-08-04 | TID: 18:22:26 | KATEGORI:

Fick den här söta blusen av mormor och morfar idag, happyhappyhappy♥
 
Förresten så har vi precis målat om mitt rum, ni ser lite av färgen här, men kommer visa bilder när hela rummet är klart! :-) 

Precis satt ihop skrivbordet, wii. Längtar tills allt är klart nuu!

Seventeen
DATUM: 2012-08-03 | TID: 17:42:35 | KATEGORI: Everyday

Min födelsedag (26 juli, 17 år wää!) var en helt underbar dag, kändes helt perfekt! Fick tillbringa dagen med massa nära och kära som jag inte sett på länge. :-)

Mamma och jag skulle bara ut och äta en helt vanlig födelsedags lunch, eller ja det trodde jag i alla fall. När vi väl sitter på restaurangen så sitter vi och pratar en stund, mamma går in och beställer mat - trodde jag. Tiden går och jag förstår inte varför maten inte kommit, haha. Så plötsligt så hör jag bakom mig att det är någon som sjunger födelsedagssången, så vänder jag mig om och får se en av mina bästaste vänner Thea Kristine och hennes mamma. Chocken av överraskningen fick mig nästan att börja stört gråta, haha.

Resten av dagen var helt underbar, nu när jag har börjar leva lite mer normalt, orkade spela kubb med mina kusiner, vilket jag inte har orkat på flera år. Det är sånna små saker som gör mig så glad. Efter att ha varit så sjuk i så många år, har jag fått en helt annan syn på livet, jag uppskattar varenda liten sak som händer i livet. Bara det är att duscha, städa rummet, sminka mig, äta ute med vännerna osv. Allt gör mig så rörd, har så lätt till tårar nu för tiden. Livet känns i alla fall bra igen, trodde aldrig jag skulle kunna säga det igen, men det känns äntligen så bra. :-)