GOD JUL!
DATUM: 2012-12-24 | TID: 09:30:52 | KATEGORI: Everyday

Hej och GOD JUL! ♥
 
Har en glad nyhet *bambambam* 
Jag har mått toppen bra i en hel vecka nu! DET är framgång! Har aldrig mått såå bra i så lång tid. (Lång tid för mig..) Blir så glad. Så blir en fin jul i år, äntligen! :-) 
Jag brukar annars få dåligt samvete och må riktigt dåligt runt jul tiden, men i år har jag inte ett dugg dåligt samvete, för nu vet jag att det inte är mitt fel. Lite privata problemas, men ändå skönt att skriva av sig.. 
 
Annars så är det andra julen utan Besta (gammelmormor) det är ganska tungt fortfarande, vi stod varandra väldigt nära och hon har alltid varit där så det blir väldigt tomt. Märker verkligen att det är något som saknas, så har varit lite ledsen sen igår kväll, men shes watching over me.. Har även ett smycke på mig varje dag som är efter henne, hon bar det varje dag när hon levde, så hon ville speciellt att jag skulle ha det. Så det kommer jag självklart aldrig ta av mig. Har känt sån trygghet sen jag fick det, låter kanske konstigt? Men vi hade ett speciellt band till varandra, hon var också så bekymrad för mig pga sjukdomen. Saknaden är fortfarande väldigt stor och kommer alltid vara.. ♥ 
 
Men jag ska njuta av julen så gott det går med familjen, firas hos mormor och morfar idag sen imorgon åker vi till Norge för att fira med min låtsaspappas familj, ser fram emot det. Annars är detTre nøtter til Askepott som gäller på tv i förmiddag, god mat och sen är ju självklart julklapparna ett bonus i kväll, hihii. 

Hoppas ni alla får en lika underbar jul! Kram på er! ♥
 

1 december 2012
DATUM: 2012-12-01 | TID: 13:56:00 | KATEGORI: Everyday

God morgon förmiddag ♥
 
Helt sjukt att det redan är december! Började redan få julkänslor när jag var i Tyskland, så fint med julmarknad och julpyntat. Tyvärr så öppnade julmarknaden måndagen efter vi åkte hem *suck* 
Jag ska försöka julpynta lite idag, fick nämligen hög feber på onsdagkväll, ååh det ska alltid va nåt! Blir så trött på det här.. Men tror kanske att det kom av Malaria medicinen så var tvungen att sluta med den. 

Annars är december bästa månaden, även om jag inte gillar det kalla vädret så är snö så himla fint! Också är det ju otroligt mysigt med jul - ÄLSKAR julen! ♥ God mat, mys med familjen, massa fina ljus, advent, julkalender, pynta julgranen och alla paket, hihi♥ Idag ska jag bara packa ner mig under täcket och tända massa stearinljus och se på The Simpsons julspecial som jag fick av mamma, lycka♥ Man måste ju göra det bästa utav det även om man är sjuk. :-) 

Hoppas ni får en fin 1a december! xoxo 



Bilder från Weheartit.com