Kontakta mig på:
DATUM: 2012-10-24 | TID: 14:51:00 | KATEGORI: Everyday

 [email protected]

Om mig.
DATUM: 2012-10-24 | TID: 14:36:00 | KATEGORI: Borrelia

Hej igen! Har fått mycket frågor om bloggen i det sista, många som saknat att jag bloggat. Kul att höra! :-) 
Kommer bli massa bloggning nu de kommande veckorna, berättar mer här nedanför.

Har ju inte direkt berättat vem jag är. Läsare som följt mig på mina gamla bloggar vet ju förstås, men tänkte berätta lite kort för nya läsare. + att det hänt lite nytt i det sista. 

Madeleine heter jag, 17 år från Töcksfors, Värmland. Går första året på gymnasiet, Samhäll m. inriktning media. 
Kämpar mot Kronisk Borrelia, vilket visade sig att jag var född med, har alltid varit mycket sjuk, men sjukdomen bröt ut för ca 4 år sedan,
när jag även fick Körtelfeber och Lunginflammation. Så har sedan dess fått fel diagnoser, magkatarr, psykiskt (?!) ME (kronisk trötthetssyndrom) och efter det - Borrelia. Så det har varit en riktig kamp i flera år. Började på en behandling på Lilleström Helseklinikk våren 2011, (behandling för ME och Mycoplasma) efter 15 veckor med massa antibiotika och probiotika slutade jag. Kände mig bättre men var långt ifrån frisk. Allt gick helt okej ända tills oktober förra året, när jag fick ett återfall. Var sjukare än sjukast, aldrig varit så sjuk.. Rullstol, blev matad, trött, huvudvärk, influensakänsla, ja you name it.. Några månader efter varit så sjuk fick vi höra om Norsk Borreliose Senter (NBS) där fick vi påvisat kronsik Borrelia (Finally!) + co infections, Twar, Ehrlichia/Anaplasma, Mycoplasma och Bartonella. Började åter igen på antibiotika och probiotika som jag nu gått på i 11 månader, och är fortarande långt ifrån frisk. Men nu i oktober har jag bara börjat bli sämre igen, klarar inte av att stå på benen, dålig syn, huvudvärk och andra symptomer har kommit tillbaka. Så mamma satte mig på kö på Intravenös antibiotika, på NBS och Balder Klinikken i Oslo och en klinik i Tyskland. Och vi fick svar från den kliniken i Tyskland för 2 dagar sen. Fick tid där 5 november, åh jag blev så glad, fick upp hoppet igen! Så reser ner dit i några veckor för behandling. Kommer som sagt blogga om behandlingen därifrån så det hade varit jätte kul om ni vill följa mig och behandlingen här på bloggen. :-)

Hoppas ni fick lite mer uppfattning om vem jag är och min historia.
Gilla min blogg på facebook också, för info, statusar, bilder osv!

http://www.facebook.com/Madeleiinemariebloggse?ref=hl